Polityka prywatności

serwisu oraz aplikacji FitMech

  1. Szanując Twoje prawa oraz respektując ustawę o ochronie danych osobowych zobowiązujemy się do zachowania bezpieczeństwa i poufności pozyskanych danych osobowych. Wszyscy pracownicy Administratora zostali odpowiednio przeszkoleni w zakresie przetwarzania danych osobowych.

  2. Administratorem Danych Osobowych jest: FitMech Sp. z o.o., ul. Botaniczna 10, 60-586 Poznań, NIP: 7811993754, REGON: 38293858100000, wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego przez Sąd Rejonowy Poznań Nowe Miasto i Wilda VIII Wydział Gospodarczy KRS, pod numerem KRS: 0000779135, email: info@fitmech.com.

  3. W naszym Serwisie i Aplikacji zbieramy następujące dane osobowe:

    1. Adres e-mail – w celu rejestracji w Serwisie i Aplikacji, zostaniesz poproszony o podanie adresu email.
    2. Adres – informacje wynikające z ogólnych zasad połączeń realizowanych w Internecie takie jak adres IP (oraz inne informacje zawarte w logach systemowych) wykorzystywane są przez administratora Serwisu w celach technicznych. Adresy IP mogą też być wykorzystywane w celach statystycznych – do zbierania ogólnych informacji demograficznych (np. o regionie, z którego następuje połączenie).
    3. Cookies – nasz Serwis internetowy wykorzystuje technologię Cookies w celu dostosowania jego funkcjonowania do Twoich indywidualnych potrzeb. Możesz zgodzić się na to, aby wpisane przez Ciebie dane zostały zapamiętane, dzięki czemu będziesz mógł bez powtórnego wpisywania korzystać z nich przy następnych odwiedzinach na stronach internetowych Serwisu. Właściciele innych witryn nie będą mieli dostępu do tych danych. Jeżeli natomiast nie zgadzasz się na personalizowanie Serwisu, proponujemy wyłączenie obsługi Cookies w opcjach przeglądarki internetowej.
    4. Imię i nazwisko – podanie tych danych jest konieczne podczas rejestracji w Serwisie.
    5. Numer telefonu – podanie tych danych jest opcjonalne przy kontakcie z nami.
    6. Nazwa firmy, NIP oraz adres sidziby- podanie tych danych jest konieczne w celu wysyłki sensora FitMech.

  4. Podanie powyższych danych jest konieczne w następujących przypadkach:

    1. Rejestracja w Serwisie i Aplikacji – jest dobrowolna. Przechowujemy podane przez Ciebie dane w naszej bazie, aby umożliwić Tobie w przyszłości korzystanie z naszego Serwisu i Aplikacji.
    2. Subskrypcja Newslettera – jeśli chcesz być informowany o nowościach w działaniu Aplikacji FITMECH możesz zostać abonentem prowadzonego przez nas Newslettera. Przystąpienie jest dobrowolne i w każdej chwili możesz się z niego wypisać.
    3. Wysyłka sensora FitMech - jeżeli chcesz przetestować sensor FitMech musisz podać dane podmiotu, któremu powierzymy sensor zgodnie z warunkami umowy. Zobowiązujesz się jednocześnie do respektowania warunków umowy i używania sensora zgodnie z warunkami w niej określonymi.

  5. Każdy Użytkownik naszego Serwisu ma możliwość wyboru, czy i w jakim zakresie chce korzystać z naszych usług i udostępniać informacje o sobie. Jeżeli z jakiś względów nie życzysz sobie pozostawienia swoich danych osobowych to masz prawo do ich usunięcia lub nie korzystania z naszego Serwisu.

  6. Żadnych danych osobowych nie udostępniamy osobom trzecim.

  7. Zgodnie z postanowieniami ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku, (Dz. U. z 2014 r., poz. 1182, 1662) masz prawo poprawiania, uzupełniania, uaktualnienia, sprostowania oraz żądania usunięcia swoich danych osobowych. W tym celu korzystaj z właściwych zakładek w Serwisie internetowym lub prześlij wiadomość drogą poczty elektronicznej na adres e-mail: info@fitmech.com.